Doe het zelf

Zelf plaatsen? Perfect mogelijk!

De installatie van badkamers en sanitair is een werk dat de meeste mensen overlaten aan een sanitaire installateur. Sanitair is immers een cruciale techniek in een woning, een correcte installatie kan dus veel problemen voorkomen. Toch wil dat niet zeggen dat we iedereen afraden om zelf sanitair te plaatsen. Ben je zelf handig en heb je voldoende technisch inzicht, dan steek je waarschijnlijk graag de handen uit de mouwen voor je eigen sanitaire installatie. En dat kan perfect wanneer je met Tsjoen samenwerkt.

Sanitair doe het zelf mét professionele ondersteuning

Tsjoen heeft bijna 50 jaar ervaring in de installatie van sanitair en verwarming. We begrijpen dat bouwen of verbouwen meestal een aanzienlijke investering vergt en dat het zelf plaatsen van sanitair vaak een oplossing is om kosten te besparen. Toch is het daarbij belangrijk om jezelf goed in te schatten en tijdig advies te vragen. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze toonzaal, waar we je ganse installatie, alsook de badkamer, overlopen en bekijken we welke sanitaire toestellen en voorzieningen je precies nodig hebt. Samen bepalen we welke onderdelen je zelf gaat plaatsen en wat je liever uitbesteedt aan een sanitaire installateur. Zo bespaar je kosten waar het kan en hoef je toch geen onnodige risico’s te nemen.

Het sanitair installatiemateriaal

5Met een magazijn vol sanitair materiaal kunnen we je perfect van dienst zijn wanneer je het sanitair gaat installeren. Hier kan je tal van installatiemateriaal, sanitaire voorzieningen en toestellen kopen uit voorraad voor sanitair, verwarming en badkamer.

Je kan daarbij steeds rekenen op professioneel advies, een vakkundige service en een perfecte dienst-na-verkoop, ook als je zelf je sanitair hebt geplaatst. We willen immers dat je nog vele jaren kan genieten van je sanitaire installatie.

Tsjoen is een specialist inzake sanitaire & CV installaties en helpen je graag met het nodige advies als je zelf sanitair gaat plaatsen. Kom eens langs in onze toonzaal of maak geheel vrijblijvend een afspraak!